ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Μαίρη Ραυτοπούλου Ασφαλιστική ΣύμβουλοςΗ ενασχόληση μας με τον Ασφαλιστικό Χώρο ξεκινά από το 1993 στην Αθήνα. Με περισσότερα από 20 έτη Ενεργής Παρουσίας στον Ασφαλιστικό Κλάδο, παρέχουμε Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Συμβουλών σε ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών δραστηριοτήτων. Η έδρα των εργασιών μας είναι στην Αθήνα αλλά το πελατολόγιό μας δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Παρέχουμε Ασφαλιστικές, Χρηματοοικονομικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε Ιδιώτες, Ελεύθερους Επαγγελματίες και Επιχειρήσεις στους ακόλουθους κλάδους ασφάλισης : ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ, ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ,  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ.

Η Μαίρη Ραυτοπούλου έχει ειδικευθεί στην μεθοδολογία ανάλυσης ασφαλιστικών αναγκών (Financial Planning) και έχει λάβει την πιστοποίηση European Insurance Intermediary της EFICERT (δείτε εδώ), του εγκυρότατου Ευρωπαϊκού Οργανισμού, κατόπιν επιτυχούς αποφοίτησής της από το Πρόγραμμα Σπουδών Financial Planning και Συμβουλευτικών Πωλήσεων και, ειδικότερα, της Εκπαιδευτικής Ενότητας SQF (3) European Insurance Intermediary της EFICERT. Το εν λόγω Πρόγραμμα Σπουδών διεξήγαγε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών – Ε.Ι.Α.Σ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Κατέχει την πιστοποίηση Δ΄ – Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση – από την Τράπεζα της Ελλάδος. Είναι νόμιμα εγγεγραμμένη στο μητρώο του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών με αρ. Ειδικού Μητρώου: ΕΕΑ/ 3889 (δείτε εδώ) καθώς και στο «Ενιαίο Σημείο Πληροφόρησης Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών». O διαδικτυακός σύνδεσμος προς το Ενιαίο Σημείο Πληροφόρησης, στον οποίο ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να εξακριβώσει την εγγραφή είναι  http://insuranceregistry.uhc.gr

Έχει μεγάλη εμπειρία στην συμβουλευτική επικοινωνία και την διερεύνηση αναγκών, ώστε να προτείνει την άριστη λύση στους ασφαλισμένους. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε θέματα επικοινωνίας και ανθρώπινων σχέσεων και εξακολουθεί να εκπαιδεύεται συνεχώς και να ενημερώνεται με στόχο πάντα, το όφελος του Ασφαλισμένου.

Όλοι οι συνεργάτες μας διαθέτουν άριστη κατάρτιση, σύγχρονη αντίληψη και πολλαπλές δεξιότητες, εξειδικευμένη επαγγελματική εμπειρία και παρέχουν ασφαλιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους Ασφαλισμένους. Διέπονται από υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματική δεοντολογία και οι υπηρεσίες που παρέχουν μετατρέπονται σε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τους Ασφαλισμένους.

Παρέχουμε Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Συμβουλών, προσανατολισμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των Ασφαλισμένων και ανταποκρινόμενες στις νέες προκλήσεις που έχουν δημιουργηθεί στην εποχή μας. Μία εποχή προκλήσεων, κινδύνων, αλλά και ευκαιριών για αλλαγή οπτικής και στρατηγικής προς όφελός μας.

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες οικονομολόγους, φοροτεχνικούς, δικηγόρους κλπ., ούτως ώστε να προσφέρουμε στους Ασφαλισμένους μας Ολοκληρωμένες Λύσεις.

Το Όραμά μας

Να δημιουργούμε Ισχυρές Σχέσεις Εμπιστοσύνης με τους Ασφαλισμένους.

Να διακρινόμαστε για τη συνέπειά μας στην κάλυψη των αναγκών των Ασφαλισμένων μας.

Να στεκόμαστε κοντά στους Ασφαλισμένους με Ανθρώπινη Προσέγγιση και να πορευόμαστε μαζί τους με Ειλικρινή Επικοινωνία και Ενδιαφέρον.

Να προσφέρουμε Ασφάλεια & Ελπίδα για ένα Καλύτερο Αύριο.

Να μεταδίδουμε την Θετική μας Ενέργεια, την Αισιοδοξία και το Πάθος μας.

Η Αποστολή Μας

Αποστολή μας είναι να διατηρήσουμε και τα επόμενα χρόνια, τις ίδιες αξίες που μας οδήγησαν στην Ασφαλιστικό Χώρο πριν 20 χρόνια, όπως Όνειρα, Ελπίδα για ένα Ασφαλέστερο Αύριο, Θετική ενέργεια, Αισιοδοξία και πάθος.

Δέσμευσή μας είναι να ακούμε τις ανάγκες των Ασφαλισμένων μας.

Επιδίωξή μας η Υπέρβαση των Παρεχόμενων Υπηρεσιών και η πλήρη ικανοποίηση των προσδοκιών των Ασφαλισμένων.

Σκοπός μας να προσφέρουμε πάντα Κορυφαίες Επιλογές και Αποτελεσματικές Λύσεις.

Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ

Γιατί να Επιλέξετε Εμάς …

Σύρετε δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα με το ποντίκι σας για να δείτε το περιεχόμενο της ενότητας ή Πατήστε τα βελάκια δεξιά ή αριστερά.