Διαβάστε Τι Είπαν για Εμάς Ασφαλισμένοι ΜΑΣ

 

Σας Ευχαριστούμε για την Εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, για τη Στήριξή σας & την Αγάπη σας ! 

Στόχος μας είναι να Ανταποκρινόμαστε και να Ικανοποιούμε στο μέγιστο βαθμό τις Ανάγκες σας.

Μας δίνετε κουράγιο να Συνεχίσουμε και να Γίνουμε ακόμα Καλύτεροι…..

 

Ασφαλιστές οι οποίοι δεν σταματάνε ποτέ να ασχολούνται και να ενδιαφέρονται πραγματικά για τον Ασφαλισμένο, βλέποντάς τον ως “Δικό” τους Άνθρωπο και όχι απλά ως πελάτη.

Ανδρέας Καραμολέγκος – Πλοίαρχος Ε.Ν.

Συνεργάστηκα για πρώτη φορά με το γραφείο της κυρίας Ραυτοπούλου πριν αρκετά χρόνια και έμεινα έκπληκτος από την οργάνωση και τη συνέπειά της.
Μου παρουσίασε πλήρεις προτάσεις ασφαλιστικής κάλυψης και ο επαγγελματισμός της υπήρξε εντυπωσιακός.
Το κυριότερο, ήταν πάντα δίπλα μου για να με συμβουλεύσει και εξυπηρετήσει, κάθε φορά που πραγματικά χρειάστηκα τη βοήθειά της και όχι μόνο κατά την υπογραφή και την ανανέωση των συμβολαίων, όπως κάνουν οι περισσότεροι ασφαλιστές.
Με προστάτευσε από κινδύνους και με κατηύθυνε προς το σωστό χειρισμό κάθε επείγουσας περίστασης!!
Για το λόγο αυτό, νιώθω πως κέρδισα κάτι παραπάνω από μια ασφαλίστρια• μια Φίλη, έναν Δικό μου Άνθρωπο.

Παναγιώτης Καρκούλας – Δικηγόρος Αθηνών

Η αξιοπιστία είναι το σήμα κατατεθέν του Ασφαλιστικού Γραφείου της κας Ραυτοπούλου.
Πάντα Δίπλα σου με Συμβουλές, Προτάσεις και Υπευθυνότητα.
Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, όλες οι προτάσεις είναι τεκμηριωμένες και σύμφωνες με αυτό που επιθυμείς, αλλά πάντα με πρόβλεψη και εκτίμηση για το τι είναι πιο ασφαλές και σε συμφέρει.
Αποκορύφωμα δε της ποιότητας των υπηρεσιών του γραφείου είναι ότι όποτε χρειασθείς οτιδήποτε, άμεσα θα έχεις την απάντηση και έτσι νοιώθεις Ασφάλεια και προχωράς.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα γιατί η ασφάλεια στις μέρες μας πρέπει να είναι στα χέρια των Ειδικών και να είναι Αξιόπιστη, Υπεύθυνη και Πάντα Δίπλα σου.

Γρηγόρης Γεωργακόπουλος & Εύη Κρικώνη – Ιατροί

Θα ήθελα μέσα από τη στήλη σας να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ορέστη και τη Μαίρη που πάνω από δώδεκα χρόνια είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν σε ότι αφορά το κομμάτι ΑΣΦΑΛΕΙΑ και όχι μόνο.
Σας ευχαριστώ πολύ που μας απαντάτε αμέσως στα τηλεφωνήματά μας οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Είστε πάντα εκεί για απορίες μας σε σχέση με το συμβόλαιο και για τα διαδικαστικά σε περίπτωση που χρειαστεί να το χρησιμοποιήσουμε.
Όσες φορές μας έχουν πλησιάσει άλλοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι με νέες προτάσεις, είστε πάντα κοντά μας για να τις συζητήσουμε και πάντα μας συμβουλεύετε με τον καλύτερο τρόπο. Αν και το συμβόλαιο που έχουμε επιλέξει ως οικογένεια είναι υψηλού κόστους, είστε πάντα διαθέσιμοι να καλύψετε όλες τις απορίες μας, να το συγκρίνετε με όλα όσα κατά καιρούς μας προτείνουν συνάδελφοί σας και στο τέλος να μας δώσετε πάντα την καλύτερη λύση από όλους.
Μετά από τόσα χρόνια δεν είστε μόνο σύμβουλοι, είστε και δικοί μας άνθρωποι.
Και πάλι σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!!

Ανθή Κατσαούνου – Manager, Tax Accounting, KPMG Accountants AE

Απολαμβάνω την αμεσότητα και την υπευθυνότητα σε κάθε μου ανάγκη και περισσότερο απ’ όλα την Φιλικότατη και πολύ Ανθρώπινη Προσέγγιση του Ορέστη και της Μαίρης!

Θοδωρής Παπαγιάννης – General Manager, SUMMIT Change Facilitators

Απολαμβάνουμε οικογενειακώς ολοκληρωμένη ασφαλιστική φροντίδα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από την Μαίρη και τον Ορέστη.
Είναι κοντά μας σε οποιαδήποτε στιγμή και αν τους χρειαστούμε, με άμεση ανταπόκριση και ειλικρινές ενδιαφέρον. Τους εμπιστευόμαστε όχι μόνο για τον επαγγελματισμό τους, το ήθος τους, την αξιοπιστία τους αλλά και για την Ανθρωπιά τους, την Φιλικότητά τους, την Διάθεσή τους να εξυπηρετήσουν πάντα με Χαμόγελο και Αισιοδοξία.
Συγχαρητήρια για την άψογη επαγγελματική σας συμπεριφορά, την άμεση εξυπηρέτηση και την ανθρώπινη προσέγγιση των υπηρεσιών σας.
Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε να συνεχίσετε την επιτυχημένη σας πορεία με το ίδιο πάθος και πίστη στις αξίες σας.

Ανδρέας Γρίμπελας – Chief Technology Officer, Board Member, EPSILONNET Α.Ε. & Άννα Παπαδοπούλου – Λογιστήριο ΦΙΛΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.

Φίλοι Μαίρη και Ορέστη.
Κατ’ αρχήν θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η λέξη «Φίλοι» δεν αναφέρεται για λόγους Ευγενίας αλλά για λόγους Ουσίας.
Πριν συνεργασθούμε μαζί σας, ξέραμε ότι ασφαλιστής είναι εκείνος ο επαγγελματίας που ενδιαφέρεται να σε ασφαλίσει για ένα προϊόν, ώστε σε περίπτωση κινδύνου να είσαι εξασφαλισμένος από το κίνδυνο αυτό και φυσικά να απολαμβάνει από το ασφάλιστρό σου και την δική του προμήθεια.
Αυτά όλα μέχρι να συνεργασθούμε μαζί σας.
Γιατί μετά από την συνεργασία μας, μάθαμε ότι ασφαλιστής δεν είναι ότι ξέραμε μέχρι τότε, αλλά είναι ο άνθρωπος που όταν τον χρειασθείς είναι ΑΜΕΣΩΣ εκεί που τον θέλεις, να σε βοηθήσει με τις τεχνικές του γνώσεις στο πρόβλημά σου, να σου συμπαρασταθεί ψυχολογικά αλλά και έμπρακτα και φυσικά να κάνει το ανθρωπίνως δυνατό και μέσα στους όρους του συμβολαίου σου ώστε να αποζημιωθείς το ταχύτερο.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την έμπρακτη συμπαράστασή σας σε ένα πρόβλημά μας.
Να είστε πάντα καλά !!!!!

Χάρης Κουβαριτάκης & Φανή Καλαντζή – Οικονομολόγοι

Λίγες φορές συναντάς ανθρώπους σαν τον Ορέστη και τη Μαίρη… Είναι πάντοτε δίπλα μας ακόμη και στα δύσκολα.
Όσες φορές χρειάστηκε να νοσηλευτούμε για κάποιο χειρουργείο ήταν εκεί … για να μάθουν αν όλα πήγαν καλά, να μας δώσουν κουράγιο και δύναμη, να μας βοηθήσουν στα διαδικαστικά ώστε να έρθει γρήγορα το νοσοκομείο σε επαφή με την ασφαλιστική εταιρία, για όλα αυτά που εκείνη την στιγμή εσύ απλά δεν τα σκέφτεσαι…
Οι ασφαλιστές κάνουν ένα δύσκολο επάγγελμα, έρχονται σε επαφή με ανθρώπους που τους εμπιστεύονται ένα μέρος από το εισόδημά τους, τη μελλοντική τους σύνταξη, την νοσοκομειακή τους περίθαλψη, κ.ο.κ.
Ο Ορέστης και η Μαίρη δεν είναι απλά οι ασφαλιστές μας, είναι οι Άνθρωποι που Εμπιστευόμαστε !

Ειρήνη Νικολαΐδου – Στέλεχος Πολυεθνικής Εταιρείας

Με τη Μαίρη και τον Ορέστη συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια τώρα. Όσες φορές τους χρειαστήκαμε ήταν άμεσα εκεί για μας, είτε με καλύτερες προσφορές και προτάσεις που μας συνέφεραν καλύτερα οικονομικά, είτε όταν χρειαστήκαμε τη βοήθεια τους για τυχόν επίσπευση ή διευκρινήσεις με ασφαλιστικούς φορείς και νοσοκομεία. Πάντα Φιλικοί και Εξυπηρετικοί σε όλα.

Αντώνης & Αρετή Σιγανάκη

Η συνεργασία μου με τη Μαίρη, ξεκινάει κοντά 10 χρόνια πριν. Όταν εγώ έμπαινα στον επαγγελματικό στίβο, εκείνη ήταν ήδη μια ανερχόμενη επαγγελματίας στον ασφαλιστικό χώρο. ‘Έξυπνη, διορατική, αισιόδοξη, πάντα με διάθεση να βοηθήσει στη δύσκολη κατάσταση, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας. Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε σήμερα τέτοιους συνεργάτες, αλλά κυρίως ανθρώπους που θα είναι δίπλα σου, θα σε αφουγκραστούν και θα προσπαθήσουν να σου δώσουν τις λύσεις που αναζητάς στα καθημερινά σου προβλήματα. Να είσαι καλά Μαίρη. Σ’ ευχαριστώ για όλα.

Κυριάκος Αγγελόπουλος – Φοροτεχνικός

Σας Ευχαριστούμε Θερμά !!

 

Πιστοί στο όραμά μας και με την Υποστήριξή Σας Κινητήριο Δύναμη,

θα συνεχίσουμε καθημερινά να σας παρέχουμε Προσωπικές Υπηρεσίες Υψηλού Επιπέδου.