Ασφάλιση Ζωής με Εξειδικευμένα Προγράμματα που προσφέρουν Ολοκληρωμένη Προστασία της Ζωής σας, του Εισοδήματός σας και Εξασφάλιση των αγαπημένων σας προσώπων έναντι κάθε απρόοπτου περιστατικού. Για να Απολαμβάνετε τη Ζωή με Σιγουριά και Ασφάλεια. Μην αφήνετε το μέλλον σας στην Τύχη. Επιλέξτε Σήμερα ένα πρόγραμμα ασφάλισης Ζωής για να κοιμάστε ήσυχοι χωρίς ανασφάλεια, χωρίς αβεβαιότητα για το τι θα φέρει το αύριο. Σας εξασφαλίζουμε από οτιδήποτε μπορεί να σας συμβεί με προγράμματα ιδιαίτερα χαμηλού κόστους. Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε σήμερα. Μην αφήσετε για Αύριο αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα !.

Ασφάλιση Υγείας για κάλυψη Νοσοκομειακής Περίθαλψης, Διαγνωστικών Εξετάσεων, Ιατρικών Επισκέψεων, Ατυχημάτων, με Νέα Γενιά προϊόντων Υγείας που προσαρμόζονται στις προσωπικές ανάγκες των Ασφαλισμένων μας, χαρακτηρίζονται από την Ευελιξία τους, τους διαφανείς όρους σύμβασης, τις προσιτές τιμές και επιτρέπουν στους Ασφαλισμένους μας να αισθάνονται Σίγουροι και Ασφαλείς και να απολαμβάνουν Υψηλού Επιπέδου Υπηρεσίες Υγείας. Η χρησιμότητα της Ασφάλισης Υγείας στην Σημερινή Εποχή είναι Ανάγκη και όχι Πολυτέλεια, καλύπτοντας το κενό που δημιουργείται από τις αδυναμίες της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ασφάλιση Παιδιών με Ολοκληρωμένα Προγράμματα Υγείας που καλύπτουν την Νοσοκομειακή Περίθαλψη των παιδιών μας, τις Διαγνωστικές τους Εξετάσεις, τις Ιατρικές Επισκέψεις, τα Ατυχήματά τους, εξασφαλίζοντας το πολυτιμότερο αγαθό, την Υγεία Τους. Μοναδικά Προνόμια Ασφάλισης που προσφέρουν πλήθος πρόσθετων καλύψεων και εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα φροντίδας της υγείας τους. Επιπλέον, αξιολογώντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εποχής, σας παρέχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας Ειδικών Αποταμιευτικών Προγραμμάτων που εξασφαλίζουν το μέλλον των Παιδιών μας σε έναν κόσμο με αβέβαιο αύριο.

Ασφάλιση για Ισόβια Εγγυημένη Σύνταξη, για Αποταμίευση ή/και Δημιουργία Κεφαλαίων για μελλοντική χρήση. Ικανοποίηση της ανάγκης των Ασφαλισμένων μας για συμπληρωματικό ποσό στην σύνταξη της κοινωνικής ασφάλισης και βελτίωση του επιπέδου ποιότητας ζωής την περίοδο της συνταξιοδότησης. Προγραμματίστε και Εξασφαλίστε το Μέλλον σας Σήμερα !!.

Ασφάλιση Κατοικίας, Κλοπής Χρηματοκιβωτίου, Αυτοκινήτου, Μηχανής, Σκαφών Αναψυχής, Φωτοβολταικών Στέγης, Κοινόχρηστων Χώρων Πολυκατοικίας ή Κτιρίου, με δυνατότητα πλήρους κάλυψης των περιουσιακών στοιχείων των Ασφαλισμένων μας απο οποιοδήποτε κίνδυνο. Νέα γενιά προγραμμάτων με προσιτό ασφάλιστρο και πλήρη εξασφάλιση της Περιουσίας μας.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Οικογενειάρχη, Ιδιοκτήτη Κατοικίας, Διαχειριστή Πολυκατοικίας ή Κτιρίου, Κατασκευαστή Κτιρίου, για την πλήρη κάλυψη της Αστικής σας Ευθύνης προς Τρίτους για Σωματικές Βλάβες ή/και Υλικές Ζημιές. Ασφαλιστικά Προγράμματα Αστικής Ευθύνης που καλύπτουν τις Ιδιαίτερες Ανάγκες του κάθε Ασφαλισμένου και προσφέρουν πραγματική Προστασία & Εξασφάλιση.

Ασφάλιση Ταξιδιών Αναψυχής για εσάς που αγαπάτε τα Ταξίδια. Σύχρονα Προγράμματα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης για εξασφάλιση της ηρεμίας του ταξιδιού σας. Προστατέψτε το ταξίδι σας, τους αγαπημένους σας ή και την επένδυσή σας, από απρόοπτες καταστάσεις και αντιμετωπίστε τα πάντα πιο εύκολα και με σωστή καθοδήγηση.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Εξειδικευμένα Ασφαλιστικά Θέματα σε Ιδιώτες, Ελεύθερους Επαγγελματίες και Επιχειρήσεις. Βλέποντας την πραγματικότητα από την οπτική των Ασφαλισμένων μας προσδιορίζουμε τις πραγματικές Ανάγκες τους και τους Προτείνουμε Λύσεις Αποτελεσματικές και Προσιτές.