ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

Ασφάλιση Κινητών (Smartphone & Tablets)

Καινοτόμο – Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Ασφάλισης Κινητών Τηλεφώνων και Tablets για καινούργιες συσκευές ή και μεταχειρισμένες (έως ενός μήνα).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Eπιχειρήσεις μεταπώλησης (Φυσικά Καταστήματα και E-Shops) κινητών τηλεφώνων και tablets που επιθυμούν να ευρύνουν τις παροχές προς τους πελάτες τους. Το κόστος Ασφάλισης είναι ιδιαίτερα χαμηλό και προσιτό σε όλους.

Οι καλύψεις που παρέχονται είναι η Φωτιά, η τυχαία Θραύση της Οθόνης, η Κλοπή εκ διαρρήξεως και η Ληστεία με χρήση βίας.

Η διαδικασία ασφάλισης είναι απλή και σύντομη. Χρειάζεται η προσκόμιση αντίγραφο του Τιμολογίου Αγοράς ή της Λιανικής Απόδειξης Αγοράς καθώς και τα πλήρη στοιχεία του Αγοραστή της Συσκευής. Με την πληρωμή των ασφαλίστρων εκδίδεται άμεσα ηλεκτρονικά αριθμημένο Πιστοποιητικό Ασφάλισης το οποίο παραδίδεται στον εκάστοτε αγοραστή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα νέα Προγράμματα Ασφάλισης Κινητών & Tablets.

Ασφάλιση Συνεταίρων

Ως Μέτοχος ή Συνέταιρος σε μία επιχείρηση, έχετε αναλογιστεί ποτέ τι αποτέλεσμα θα είχε για την επιχείρηση μία απροσδόκητη πρόωρη απώλεια ζωής του Συνεταίρου σας ή ένα δυστύχημα που θα είχε ως συνέπεια την ανικανότητά του για εργασία?

Στην περίπτωση της απώλειας ζωής του Συνεταίρου σας, το πιο σύνηθες είναι ότι θα κληρονομήσει το μερίδιο του Συνεταίρου σας η σύζυγός του και τα παιδιά του αν υπάρχουν. Θα μπορούν ή θα θέλουν όμως οι κληρονόμοι να συνεισφέρουν το ίδιο με τον Συνέταιρό σας? ΑΝ ΟΧΙ θα δημιουργηθούν οικονομικές συνέπειες (πέρα των άλλων) στην επιχείρησή σας.

Η Ασφάλιση Συνεταίρων σας προσφέρει τη δυνατότητα εξαγοράς του μεριδίου του Συνεταίρου σας καλύπτοντας τα αναγκαία κεφάλαια για την εξαγορά. Εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης καλύπτοντας τις τυχόν εκκρεμότητες που θα προκύψουν από την πρόωρη απώλεια του Συνεταίρου σας.

ΟΦΕΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ

  • Εξασφάλιση Οικονομικής Επιβίωσης Συνέταιρου & Επιχείρησης
  • Εξασφάλιση Απρόσκοπτης Λειτουργίας της Επιχείρησης
  • Εξασφάλιση Κεφαλαίων για την κάλυψη του κόστους αντικατάστασης του Ανθρώπου Κλειδί στην Επιχείρηση
  • Απονομή Πλήρης Δικαιοσύνης μεταξύ των Εμπλεκομένων
  • Εξασφάλιση Δικαιούχων Ασφαλισμένου από Οικονομικές Εκκρεμότητες όπως εξόφληση δανείων κ.λπ.
  • Εξασφάλιση Βιοτικού Επιπέδου Οικογένειας ακόμη και σ’ οποιοδήποτε τυχαίο και απρόβλεπτο γεγονός κι αν συμβεί.

Μην αφήνετε στην Τύχη τη ΖΩΗ σας & το ΜΕΛΛΟΝ σας. Εξασφαλίστε σήμερα την Επιχείρησή σας & το Εισόδημά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε όλες τις διαδικασίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις Ασφάλισης.

Ασφάλιση Κλοπής & Εμπιστοσύνης

Προστατέψτε τα χρήματα της Επιχείρησής σας από τους κινδύνους διάρρηξης ή κλοπής με ειδικά ασφαλιστικά προγράμματα Κλοπής ή Διάρρηξης Χρηματοκιβωτίου (Cash in Safe), Μεταφοράς Χρημάτων (Cash in Transit) καθώς και Απιστίας Υπαλλήλων.

Εξασφαλίστε την Επιχείρησή σας από περιπτώσεις υπεξαίρεσης χρημάτων, ή κατάχρησης ή/και πλαστογράφησης επιταγών από κάποιο μέλος του προσωπικού σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε όλες τις διαδικασίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις Ασφάλισης.

 

 

Ασφάλιση Έργων Τέχνης

Εξειδικευμένα συμβόλαια Κατά Παντός Κινδύνου για Έργα Τέχνης & Αντικείμενα Συλλεκτικής αξίας.

Ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης πολύτιμων αντικειμένων που απευθύνονται σε συλλέκτες, γκαλερί, αίθουσες έργων τέχνης, ιδρύματα, διοργανωτές εκθέσεων και παρέχουν πλήρη κάλυψη για τα έργα τέχνης σχετικά με τους κινδύνους που αυτά διατρέχουν είτε κατά την φύλαξή τους σε συγκεκριμένους χώρους, είτε κατά την έκθεση και μεταφορά τους.

Με απόλυτη εχεμύθεια και επαγγελματισμό μπορούμε να σας ενημερώσουμε για το κόστος ασφάλισης, τις προυποθέσεις ασφάλισης, τις προσφερόμενες καλύψεις και τις διαδικασίες αποζημίωσης.

Επικοινωνήστε με τους Εξειδικευμένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους του Γραφείου μας και ασφαλίστε σήμερα ότι έχει ανεκτίμητη αξία για εσάς.