ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ασφάλιση ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

travel_insurance_02

Η ταξιδιωτική ασφάλιση απευθύνεται σε όσους επιλέγουν να ταξιδέψουν για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή και επιθυμούν να είναι ήσυχοι ότι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά αλλά και στα διαδικαστικά θέματα σε περίπτωση έκτακτου γεγονότος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Σίγουρα όταν οργανώνουμε ένα ταξίδι, σχεδιάζουμε πολλά θέματα, αλλά δεν σκεφτόμαστε, πρωταρχικά τουλάχιστον, τι άσχημο μπορεί να μας συμβεί. Πάντα υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να μας αναστατώσουν. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις συνανθρώπων μας ή φίλων μας που έχουν αντιμετωπίσει απρόσμενα γεγονότα κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους. Τέτοια γεγονότα μπορεί να είναι μια ξαφνική ασθένεια ή αδιαθεσία, μία τροφική δηλητηρίαση, ένα ατύχημα, η απώλεια μιας βαλίτσας, η απώλεια μιας πιστωτικής κάρτας κλπ. Σε τέτοιες περιπτώσεις έρχεται να μας διευκολύνει ένα συμβόλαιο ταξιδιωτικής ασφάλισης.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν κράτη (όπως Κούβα και Ρωσία) που έχουν αρχίσει να επιβάλουν στους επισκέπτες τους ένα συμβόλαιο ταξιδιωτικής ασφάλισης πριν την έκδοση θεώρησης (βίζα). Για παράδειγμα σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Κουβανέζικων Αρχών από 1η Μαΐου 2010 όλοι οι ταξιδιώτες που προγραμματίζουν να ταξιδέψουν προς την Κούβα απαιτείται να έχουν εξασφαλίσει καλύψεις ταξιδιωτικής ασφάλισης από ασφαλιστική εταιρεία μία ξένης χώρας. Στη χώρα μας η ταξιδιωτική ασφάλιση των εκδρομέων είναι προαιρετική.

Επίσης, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, ο κόσμος που ταξιδεύει ανησυχεί περισσότερο και έχει αυξηθεί η ζήτηση της συγκεκριμένης ασφάλισης από πολλούς συμπατριώτες μας. Οι ακυρώσεις πτήσεων και τα απροσδόκητα έξοδα, για παράδειγμα, είναι πολύ συχνά φαινόμενα σε περιπτώσεις τέτοιων συμβάντων.

Σε τι μπορεί πραγματικά να μας ωφελήσει ένα συμβόλαιο ταξιδιωτικής ασφάλισης?
Μας εξασφαλίζει υποστήριξη και βοήθεια με καλύψεις όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται στη συνέχεια:

 • Διαχείριση έκτακτων περιστατικών
 • Ιατρικές συμβουλές σχετικά με κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας
 • Πληροφορίες για εφημερεύοντα νοσοκομεία, γιατρούς κλπ.
 • Οργάνωση και μεταφορά σας στο κοντινότερο κατάλληλο νοσοκομείο
 • Κάλυψη εξόδων νοσοκομειακής περίθαλψης εξαιτίας περιστατικού που θα σας συμβεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας
 • Κάλυψη εξόδων ιατροφαρμακευτικών δαπανών (ιατρικές επισκέψεις, υλικά, μικρές χειρουργικές επεμβάσεις χωρίς νοσηλεία, φάρμακα κλπ.)
 • Αποζημίωση για κλοπή ή απώλεια αποσκευής
 • Κάλυψη εξόδων διαμονής σας λόγω κλοπής ή καταστροφής των ταξιδιωτικών σας εγγράφων
 • Κάλυψη εξόδων καθυστέρησης πτήσης
 • Αποζημίωση στους νόμιμους κληρονόμους για απώλεια ζωής στο ατύχημα
 • Έξοδα για μεταφορά και διαμονή συνοδού σε περίπτωση εισαγωγής σε νοσοκομείο
 • Αποζημίωση σε εσάς λόγω Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας εξαιτίας ατυχήματος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας
 • Νομική υποστήριξη

Αν ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικούς λόγους ή αν σχεδιάζετε τις διακοπές σας, προστατέψτε το ταξίδι σας, τους αγαπημένους σας ή και την επένδυσή σας, από απρόοπτες καταστάσεις και να είστε σίγουροι ότι όπου κι αν βρίσκεστε θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα πάντα πιο εύκολα και με σωστή καθοδήγηση.

Μπορείτε να επιλέξετε την αγορά ενός συμβολαίου ταξιδιωτικής ασφάλισης που αφορά ένα συγκεκριμένο σας ταξίδι, ή αν ταξιδεύετε συχνά μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα ετήσιας διάρκειας.

To κόστος μίας ταξιδιωτικής ασφάλισης είναι χαμηλό και οι περισσότεροι από εμάς δεν το γνωρίζουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για όλα τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης και να επιλέξουμε μαζί αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ