ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΖΩΗΣ - ΥΓΕΙΑΣ - ΠΑΙΔΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΞΗ - ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ

ΖΩΗΥΓΕΙΑΠΑΙΔΙΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑΣΥΝΤΑΞΗ- ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ

Ασφάλιση ΖΩΗΣ

για Προστασία & Εξασφάλιση της Οικογένειας ΣΑΣ

asfalishi zois

Η σημασία της Ασφάλισης ΖΩΗΣ είναι πολύ μεγάλη αφού προστατεύει εμάς και την οικογένειά μας από οποιοδήποτε γεγονός συμβεί στη ζωή μας, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει ανάγκες που δεν είχαμε προβλέψει.

Κάθε άνθρωπος και κάθε οικογένεια έχει ανάγκη από ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ.

Οι συνέπειες μίας πρόωρης απώλειας της ζωής μας ή μίας ανικανότητά μας για εργασία, μπορεί να είναι απρόβλεπτες και να επιφέρουν άσχημες συνέπειες τόσο στη ζωή μας όσο και στη ζωή των αγαπημένων μας.

Η πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων είναι με την ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ. Θεωρούμε ότι είναι η πιο σημαντική προσωπική Ασφάλιση για την προστασία της Οικογένειας.

Η εξασφάλιση, η προστασία, η σιγουριά, που προσφέρουν τα προγράμματα Ζωής είναι ανάγκες που στις μέρες μας γίνονται όλο και πιο έντονες. Σήμερα, το περιβάλλον αλλάζει διαρκώς και απρόβλεπτα, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας όχι μόνο είναι μεγάλες, αλλά ολοένα και αυξάνονται με το πέρασμα των ετών και η πρόβλεψη του μέλλοντος καθίσταται σχεδόν αδύνατη.

Με την επιλογή ενός προγράμματος Ασφάλισης Ζωής και κάλυψης σχετικών κινδύνων, προστατεύουμε οικονομικά την οικογένειά μας και το εισόδημά μας. Έχουμε την δυνατότητα να αναπληρώσουμε τα έσοδα της οικογένειας ή να εξασφαλίσουμε τους φόρους κληρονομιάς ή να αποπληρώσουμε δάνεια και άλλες τυχόν υποχρεώσεις που χωρίς την Ασφάλιση Ζωής θα είναι δυσβάσταχτες.

Με τα προγράμματα Ασφάλισης Ζωής μπορούμε να απολαμβάνουμε την ποιότητα ζωής που επιθυμούμε τώρα αλλά και στο μέλλον.

Εξασφαλίστε Σήμερα τη Ζωή σας και την Οικογένειά σας από οτιδήποτε κι αν σας συμβεί, αφού υπάρχει δυνατότητα εμπλουτισμού των κλασικών προγραμμάτων με πλήθος Πρόσθετων ασφαλιστικών καλύψεων για κάλυψη Πρόωρης Απώλειας Ζωής, Ανικανότητας για εργασία, κάλυψη Προσωπικού Ατυχήματος, κάλυψη Απώλειας Εισοδήματος κ.λπ.

Με γνώμονα την ικανοποίηση των πραγματικών σας αναγκών, οι εξειδικευμένοι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι μπορούν σήμερα να σας βοηθήσουν να μειώσετε την ανασφάλεια για το μέλλον της οικογένειάς σας ή και την αβεβαιότητα για το μελλοντικό επίπεδο διαβίωσης σας, με προγράμματα σχεδιασμένα ειδικά για εσάς και τις ανάγκες σας. Εγγυημένα και Διαχρονικά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα, αυτό της εξασφάλισης της οικογένειάς σας.

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε Σήμερα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε τη δική σας ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Ασφάλιση ΥΓΕΙΑΣ

για Καλύτερη Ποιότητα Ζωής

Asfalishi Ygeias

ΥΓΕΙΑ !!! μία λέξη μικρή, με τεράστια σημασία και Ανεκτίμητη Αξία.

Η Υγεία μας εξαρτάται σημαντικά από παράγοντες όπως ο έντονος ρυθμός ζωής, το άγχος, η αλλαγή του κλίματος, η μόλυνση του περιβάλλοντος κ.λπ.

Στην σημερινή εποχή, η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την εργασιακή αβεβαιότητα έχει ως συνέπεια την επιδείνωση της υγείας μας, καθώς και την αναζήτηση βοήθειας ετεροχρονισμένα, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας και αυξάνοντας το κόστος αντιμετώπισης μίας ασθένειας ή ενός δυσάρεστου περιστατικού υγείας.

Το κόστος της υγείας αυξάνεται συνεχώς λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας και των νέων μεθόδων θεραπείας. Δυστυχώς, τα ασφαλιστικά ταμεία μειώνουν τις παροχές τους, ενώ καλύπτουν ολοένα και μικρότερο ποσοστό του κόστους υγείας στον Ιδιωτικό Τομέα και εμείς για να διατηρήσουμε την Υγεία μας και την Φροντίδα σε περίπτωση Νοσοκομειακής Περίθαλψης χρειάζεται να εκταμιεύσουμε - αν υπάρχουν -  όλο και περισσότερα χρήματα για υπηρεσίες Υγείας.

Με τα προγράμματα Ασφάλισης ΥΓΕΙΑΣ & ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ μπορούμε να εξασφαλίσουμε μία Αξιοπρεπή Νοσηλεία, την καλύτερη Ιατρική και Νοσηλευτική Φροντίδα καθώς και Υψηλού Επιπέδου Παροχές Υγείας για εμάς και τα αγαπημένα μας Πρόσωπα. Τα Σημερινά Προγράμματα Υγείας προσαρμόζονται στα οικογενειακά και οικονομικά δεδομένα της κάθε οικογένειας.

Η Ασφάλιση Υγείας δεν είναι προνόμιο για λίγους αλλά προνόμιο ΠΡΟΣΙΤΟ σε ΌΛΟΥΣ.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα Υγείας παρέχουν πρωταρχικά κάλυψη των εξόδων που προκύπτουν σε περίπτωση νοσηλείας πέρα από τις δαπάνες νοσηλείας οι οποίες θα καλυφθούν είτε από το Ταμείο μας (αν είμαστε ασφαλισμένοι σε Δημόσιο Ασφαλιστικό Φορέα και επιλέξουμε να συμμετέχει στα έξοδα καλύπτοντας μέρος των δαπανών) είτε από άλλο ασφαλιστήριο συμβόλαιο (π.χ. Ομαδικό). Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα εμπλουτισμού των προγραμμάτων με πλήθος Πρόσθετων Ασφαλιστικών Καλύψεων για κάλυψη Σοβαρών Ασθενειών, Διαγνωστικών Εξετάσεων, Ιατρικών Επισκέψεων, Ατυχημάτων κ.λπ.

Εμείς, οι δικοί σας άνθρωποι, είμαστε δίπλα σας με Συνέπεια, Επαγγελματισμό και Ήθος. Αναπτύσσουμε Σχέσεις Εμπιστοσύνης μαζί σας, αναγνωρίζουμε τις πραγματικές σας Ανάγκες και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι πιστεύετε, τι ονειρεύεστε και πως πιστεύετε ότι θα αντιμετωπίσετε τυχόν έκτακτες καταστάσεις.

Με εξειδικευμένη τεχνική κατάρτιση και εκτεταμένη εμπειρία αξιολογούμε τις ανάγκες σας και καθορίζουμε τα βήματα που απαιτούνται για τον σωστό σχεδιασμό του δικού σας ασφαλιστικού πλάνου ασφάλισης. Ανακαλύπτουμε τι είναι Σημαντικό για εσάς και την Οικογένειά σας και δημιουργούμε Ολοκληρωμένο Σχέδιο Προτάσεων και Λύσεων που συμπεριλαμβάνει εναλλακτικά σενάρια προκειμένου να ικανοποιηθούν πλήρως οι Ανάγκες σας.

Νιώστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ !!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε τη δική σας ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ.

Ασφάλιση ΠΑΙΔΙΩΝ

για Φροντίδα & Προστασία των Παιδιών μας

Asfalishi Paidiou

Η Φροντίδα της Υγείας των Παιδιών μας εκτός από Υποχρεωτική, αποτελεί Πρώτη Προτεραιότητα για όλους μας.

Η Ανεπάρκεια των Ταμείων Κοινωνικής Ασφάλισης, η αδυναμία εκσυγχρονισμού τους, στα νέα δεδομένα της αγοράς και τις νέες ανάγκες, καθώς και οι χαμηλού επιπέδου συνθήκες περίθαλψης στα Δημόσια Νοσοκομεία, καθιστούν απαραίτητη την Ασφάλιση των Παιδιών μας με προγράμματα Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Είναι πολύ σημαντικό ένα περιστατικό υγείας να αντιμετωπιστεί έγκαιρα και έγκυρα για την βέλτιστη εξέλιξή του. Αυτό σημαίνει ότι το παιδί μας θα πρέπει να έχει άμεση πρόσβαση σε ιατρούς, διαγνωστικά κέντα και νοσοκομεία. Ο χρόνος και η σωστή διαχείριση του περιστατικού είναι καταλυτικός παράγων.

Η ιδιωτική ασφάλιση έρχεται να καλύψει τα κενά της Δημόσιας Ασφάλισης Υγείας και προσφέρει την απαραίτητη ασφαλιστική κάλυψη για την Υγεία των Παιδιών μας, αντιμετωπίζοντας άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.

Προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες, τα Σημερινά Παιδικά Προγράμματα Ασφάλισης Υγείας είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, είτε σε περίπτωση νοσηλείας είτε φροντίζοντας για την πρόληψη της υγείας των παιδιών μας και με προσιτό κόστος ασφάλισης.

Η Ασφάλιση Υγείας δεν είναι προνόμιο για λίγους αλλά προνόμιο ΠΡΟΣΙΤΟ σε ΌΛΟΥΣ.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη σας να αξιοποιήσετε και τις εισφορές σας στον Κοινωνικό Φορέα Ασφάλισης αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο Ασφαλιστικό Φορέα, τα προγράμματα Ασφάλισης Υγείας μπορούν να λειτουργήσουν και σε συνδυασμό με την κοινωνική σας ή άλλη ιδιωτική ασφάλιση (όπως Ομαδικό Συμβόλαιο). Έτσι, σε περίπτωση που συμμετάσχει άλλος Φορέας Ασφάλισης στα έξοδα νοσηλείας, τότε η απαλλαγή που τυχόν έχετε επιλέξει θα μειώνεται κατά το ποσό που κάλυψε ο άλλος Φορέας.

Χαρίστε στα Παιδιά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ !!

Επωφεληθείτε και μάθετε περισσότερα για τα Προνόμια των Παιδικών Προγραμμάτων Ασφαλισης Υγείας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να εντοπίσουμε μαζί τις δικές σας ανάγκες και να βρούμε την ιδανική λύση εξασφάλισης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης των Παιδιών σας. Μπορούμε και Δίνουμε Πραγματικές Λύσεις.

Ασφάλιση ΠΑΙΔΙΩΝ

για την Εξασφάλιση του Μέλλοντος των Παιδιών μας

 

student_insurance_plan_02

Δημιουργία Κεφαλαίου, Αποταμίευσης,

Σπουδαστικού Προγράμματος

Αποκτήστε Αισιοδοξία και Σιγουριά για το Αύριο των Παιδιών σας, επιλέγοντας να δημιουργήσετε τα απαραίτητα εφόδια που θα χρειαστούν τα παιδιά σας για να σπουδάσουν είτε στην Ελλάδα είτε στο Εξωτερικό ή να ανοίξουν την δική τους Επιχείρηση ή να έχουν το κατάλληλο στήριγμα στα πρώτα τους επαγγελματικά χρόνια.

Τα προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου ή Αποταμίευσης είναι ειδικά σχεδιασμένα για γονείς και εγγυόνται ότι τα παιδιά σας θα έχουν ένα κεφάλαιο ακριβώς για τη στιγμή της ζωής τους που θα το χρειαστούν και θα κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Τα χαρακτηριστικά των ειδικών αυτών προγραμμάτων είναι η Ευελιξία τους στο σχεδιασμό του πλάνου ασφάλισης και το Προσιτό Κόστος Ασφάλισης. Είναι εναρμονισμένα με τις ανάγκες της σημερινής κοινωνίας και της οικονομικής δυνατότητας των Ασφαλισμένων.

Τα Αποταμιευτικά Παιδικά Προγράμματα παρέχουν στην λήξη τους, ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΦΑΠΑΞ ΠΟΣΟ ή ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.

Επιλέγοντας την Δημιουργία Κεφαλαίου ή Αποταμίευσης μέσα από Ασφαλιστικά Προγράμματα, παρέχουμε στα Παιδιά μας τη Σιγουριά για ένα καλύτερο Μέλλον.

"Η μεγαλύτερη Κληρονομιά που μπορεί να αφήσει ένας γονέας στα παιδιά του είναι η Οικονομική Ανεξαρτησία τους"

Επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους Ασφαλιστικούς μας Συμβούλους για να σας προτείνουμε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται απόλυτα στις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες.

Ασφάλιση ΣΥΝΤΑΞΗΣ - ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ

για Εξασφάλιση της Σταθερότητας

του Βιοτικού μας Επιπέδου

Asfalishi Syntaxis Apotamieusis

Δημιουργία Ισόβιας Μηνιαίας Σύνταξης, Αποταμίευσης

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών στο άμεσο μέλλον οι επιπτώσεις από τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα θα συρρικνώσουν σημαντικά τις συνταξιοδοτικές μας προσδοκίες. Κάποιες από τις Ανάγκες μας, γίνονται εντονότερες Σήμερα.

Στη σημερινή εποχή έχουν δημιουργηθεί Συνταξιοδοτικά - Επενδυτικά Προγράμματα, που είναι προσαρμοσμένα στο νέο συνταξιοδοτικό τοπίο της Κοινωνικής Ασφάλισης και στις σύγχρονες συνθήκες της αγοράς.

Τα Νέα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα παρέχουν στην λήξη τους, ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΦΑΠΑΞ ΠΟΣΟ ή ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ για διάρκεια που θα επιλέξει ο Ασφαλισμένος.

Στην περίπτωση πρόωρης απώλειας ζωής του ασφαλισμένου κατά την περίοδο αποταμίευσης προβλέπεται η επιστροφή των καταβληθέντων ασφαλίστρων, ενώ σε περίπτωση πρόωρης απώλειας ζωής κατά τη διάρκεια της σύνταξης συγκεκριμένης διάρκειας, προβλέπεται η καταβολή αποθέματος στους δικαιούχους και σε περίπτωση πρόωρης απώλειας ζωής μετά τη συνταξιοδότηση προβλέπεται η μεταβίβαση κατά 100% της Σύνταξης στο δικαιούχο.

Τα Οφέλη της Επιλογής Συνταξιοδοτικού Σχεδιασμού είναι:

  • Εγγυημένη και Ισόβια Παροχή
  • Σίγουρη Απόδοση με Έγγραφη Σύμβαση
  • Δυνατότητα Προγραμματισμού του Μέλλοντος, Σήμερα
  • Οικονομική Εξασφάλιση Μέλλοντος
  • Αίσθημα Ασφάλειας και Σιγουριάς
  • Διατήρηση Ποιότητας Ζωής
  • Συμπλήρωμα Εισοδήματος στην Σύνταξη
  • Εξασφάλιση Αγαπημένων Προσώπων μέσα από Ασφαλιστικές Καλύψεις
  • Αυτονομία στη Ζωή μας στα γεράματα χωρίς επιβάρυνση των παιδιών μας

Επιλέγοντας την Δημιουργία Ισόβιας Μηνιαίας Σύνταξης μέσα από Ασφαλιστικά Προγράμματα, μπορούμε να απελευθερωθούμε από το άγχος που όλοι έχουμε για το αν θα πάρουμε σύνταξη από τον ασφαλιστικό μας φορέα ή τι ποσό θα είναι η σύνταξή μας.

Με τον έγκαιρο δικό μας Συνταξιοδοτικό Σχεδιασμό και την Αποτελεσματική Διαχείριση του Κινδύνου μεριμνούμε από Σήμερα για ένα Ικανοποιητικό Βιοτικό Επίπεδο Ισοβίως.

Επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους Ασφαλιστικούς μας Συμβούλους για να σας προτείνουμε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται απόλυτα στις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες.